Sarah geeft duidelijkheid over relatie André: ‘Er is geen ander in het spel’

Sarah geeft duidelijkheid over relatiestatus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Is het over en uit tussen André Hazes en Sarah van Soelen, of hebben de twee nog contact met elkaar? En wat is de rol van Monique in dit verhaal? Na lang wachten heeft Sarah eindelijk duidelijkheid gegeven. ,,Er is geen ander in het spel.”

André Hazes en Sarah van Soelen zijn het meest besproken koppel van het afgelopen jaar. Na de hardnekkige geruchten heeft Sarah besloten haar kant van het verhaal te vertellen.

‘Ik begrijp hem en ik steun hem’

,,De laatste weken zijn een rollercoaster geweest”, vertelt Sarah in de nieuwe Beau Monde, die woensdag uitkomt. ,,We hebben samen besloten, in een face-to-face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet.”

Voor André was de afgelopen tijd allesbehalve makkelijk, zo legt Sarah uit. ,,Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

André is nog steeds haar ‘beste maatje’

De geruchten over een ruzie en dat André terug zou gaan naar Monique, worden steevast ontkend door Sarah. ,,Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

Sterker nog, Sarah zegt dat André nog steeds haar ‘beste maatje’ is. ,,We vullen elkaar aan. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu.”

De liefde is er nog, maar of de relatie goed gaat komen weet ze niet. ,,Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen.”

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck