Sarah heel gelukkig met haar schoonzonen Jack en Edo

Door: DitjesDatjes
22-07-2020

Sarah Ferguson, hertogin van York, heeft zich voor het eerst openlijk uitgelaten over het vorige week vrijdag in alle stilte gesloten huwelijk van haar oudste dochter prinses Beatrix met Edo Mapelli Mozzi. De plechtigheid vond plaats in de kapel van Allerheiligen op het terrein van Royal Lodge in Windsor, in aanwezigheid van koningin Elizabeth en prins Philip. Royal Lodge is ook waar ‘Fergie’ woont, samen met haar ex-man prins Andrew.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Dank aan alle zeer speciale en aardige mensen die de tijd en moeite hebben genomen om verbazingwekkend zorgzame en ondersteunende berichten te sturen … Nooit is een moeder trotser geweest dan op de bruiloft van Eugenie en Jack, en opnieuw met de geweldige bruiloft van mijn Beatrice en lieve Edo. Ik ben zo gelukkig met mijn meisjes en nu ook de beste schoonzonen”, schreef Sarah op Instagram. Haar ontboezeming dinsdagavond laat kreeg inmiddels al meer dan 8000 ‘likes’.

Sarah heeft volgens berichten in de Britse media het huwelijk in iets meer dan twee weken op poten gezet. Beatrice en Edo zouden oorspronkelijk op 29 mei trouwen in St James’s Palace en daarna een receptie houden in de tuin van Buckingham Palace. Vanwege de coronacrisis moest dat dit voorjaar al in een vroeg stadium worden uitgesteld. Daarna moet het besluit zijn genomen om het helemaal anders aan te pakken en een besloten ceremonie te hebben zodra de coronamaatregelen dat toestonden.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD