Sarah Hyland heeft nieuwe vlam

Door: DitjesDatjes
30-10-2017

LOS ANGELES – Sarah Hyland heeft een paar maanden na haar breuk met Dominic Sherwood nieuwe liefde gevonden. De Modern Family-actrice is aan het daten met een oud-deelnemer van realityshow The Bachelorette.

Volgens Us Weekly zijn Sarah en Wells Adams al een paar maanden losjes aan het daten. De twee deelden dit weekend op social media foto’s van een Halloweenfeestje waar ze samen naartoe waren. Ze gingen verkleed als Eleven en Dustin uit serie Stranger Things. Wells, die vermomd was als Eleven, gaf Sarah in zijn bijschrift een compliment. “Een 11 op stap met een 10”, schreef hij bij een foto van de twee.

Sarah heeft een moeilijk jaar achter de rug. Dit voorjaar vertelde ze in een post op Twitter dat ze kampte met fysieke problemen. Haar bericht was een reactie op kritiek dat ze te dun was, maar dat kwam door haar ziekte, vertelde de actrice. Sarah gaf daarbij aan dat ze niet wilde ingaan op wat haar precies mankeerde en of dat iets te maken had met haar eerdere gezondheidsproblemen. Toen de actrice negen jaar oud was, beek zij nierdysplasie te hebben. Vijf jaar geleden kreeg ze tijdens een transplantatie een nier van haar vader.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD