Sarah Jessica Parker rouwt in stilte om Willie Garson

Door: DitjesDatjes
23-09-2021

Verschillende castleden van Sex and the City hebben hun verdriet om het overlijden van collega Willie Garson gedeeld. Sarah Jessica Parker lijkt daar nog niet aan toe te zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een van de acteurs uit de serie en films die van zich liet horen is Chris Noth, die in de franchise Mr. Big speelt. Hij plaatste een foto van een lachende Parker en Garson op de set van de serie met daarbij een korte boodschap: de naam van Willie met daarachter een hartje en een gebroken hart. Parker reageerde in de comments: “Dank je lieve Chris. Ik ben er nog niet klaar voor. Xxx.”

Dinsdag werd bekend dat Garson op 57-jarige leeftijd is overleden. De acteur was in de serie en de twee films rond Sex and the City te zien als Stanford, de beste mannelijke vriend van Carrie Bradshaw, de rol van Parker. Ook heeft hij een rol in revivalserie And Just Like That. Het is nog niet duidelijk of hij zijn opnames daarvoor al had afgerond.

Naast veel verdrietige reacties en steun voor de 20-jarige zoon van Garson, werd op social media dinsdag ook de laatste tweet van de acteur veel gedeeld. Daarin schreef hij: “Wees lief voor elkaar, altijd. Hou van iedereen. Wees zo aardig mogelijk.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD