Sarah SNEERT naar André en Monique

Sarah SNEERT naar Monique en André
Door: Charlotte Wijnen
05-04-2022

Sarah van Soelen heeft een bericht geplaatst waarin ze zegt ‘te druk’ te zijn ‘voor deze onzin’. Volgens verschillende showbizzkanalen is het helder waar Sarah het over heeft, namelijk over André en Monique die momenteel samen op vakantie zijn.

Nu Monique en kleine Dré momenteel naar Amerika zijn afgereisd om daar André te bezoeken in New York, wordt er gespeculeerd over een verzoening tussen de twee. Wat vindt zijn ex Sarah van Soelen daar eigenlijk van?

‘Te druk voor deze onzin’

,,Ik ben te druk voor deze onzin”, sneert Sarah op Instagram bij een lachende foto. Sarah, die nooit heeft geloofd in een verzoening tussen André en Monique, lijkt de twee niet serieus te nemen.

Ook de eigenaresse van Chica’s Mode, de winkel waar Sarah werkt, reageert lachend onder het bericht. ,,Ik wens dat sommige mensen gaan en een brein kopen.”

Volgens verschillende showbizzkanalen is het duidelijk een sneer naar André en Monique. ,,Ik heb zo’n idee, dat dit een reactie is richting André en Moon”, aldus Reality Fbi. En volgens Juice Channel is de opmerking ‘voor 1000% voor Monique bedoeld’.

Meer DenD