Sarah van Soelen diep in de schaduw van Monique Westenberg

Sarah van Soelen, Monique Westenberg
Door: Charlotte Wijnen
20-07-2021

Het is geen geheim dat Sarah van Soelen één van de minst geliefde BN’ers is sinds ze een relatie heeft met André. En dat terwijl Monique Westenberg juist steeds meer punten blijft scoren…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Weggooier’

Dat Sarah van Soelen perfect in de familie Hazes past, is wel duidelijk. Sinds ze de vriendin is van André, wordt er al net zoveel over haar geklaagd als over de rest van de familie. In een interview met weekblad Party gaat ook Emile Ratelband los op Sarah.

,,Wat hij nu heeft, vind ik echt een weggooier. Weet je waarom? Dat is ergens op gebaseerd. Die vrouw heeft nepborsten, een nepkont, neptanden, nephaar en neplippen”, klaagt Emile. ,,De buitenkant is nep, dus de binnenkant ook. Ik vind er gewoon helemaal niks aan. Helemaal niks.”

Emile denkt dan ook dat de relatie van korte duur gaat zijn. ,,Hij moet gewoon een sterke vrouw hebben. Daarom was Monique zo goed voor André.”

LEES OOK:

Emile ratelt over André Hazes, Sarah en zijn ex Monique in Party

‘Meest gehate vrouw’

In de beginfase van hun relatie kon Sarah vooral veel rekenen op kritiek. Het was zelfs zó erg, dat het stel continu beveiligd moest worden. ,,Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op social media en was ze de meest gehate vrouw van Nederland”, zei André tegen Veronica Superguide.

En dit lijkt nog stééds het geval te zijn. Hoewel Monique bij elke foto die ze op Instagram plaatst alleen maar kan rekenen op complimenten, is dat bij Sarah wel anders. Zij heeft de reacties onder haar foto’s moeten uitschakelen vanwege alle negativiteit.

Meer DenD