Sarah van Soelen dochter van Marijke Helwegen?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen verscheen afgelopen dinsdag op de première van de Videoland-serie Máxima en werd daar geïnterviewd door De Telegraaf. Het valt veel mensen op dat Sarah wel erg veel wegheeft van Marijke Helwegen.

De Telegraaf deelt het interview met Sarah op Instagram, maar volgers hebben het maar over één ding: haar make-up. ,,Daar heb je een hamer en beitel voor nodig om af te schminken”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Vrouw, wat heb je jezelf aangedaan?”

Marijke Helwegen

Sarah lijkt een beetje op Marijke Helwegen, luidt het. ,,Dat kind gaat steeds meer op een Orgelpop lijken, of is het een ondergeschoven kind van Marijke ‘Roekoe’ Helwegen?”, schrijft een volger. Een ander is het daarmee eens. ,,Dochter van Marijke Helwegen!”

‘Triest’

In de reacties krijgt Sarah ook steun. ,,Sorry, maar Sarah ziet er prachtig uit. De lichtinval is gewoon heel nadelig voor haar waardoor ze niet leuk wordt neergezet. Jammer”, schrijft iemand. Een ander noemt de reacties zelfs ‘walgelijk’. ,,Wat een walgelijke reacties hier. Waren jullie vroeger ook pesters of durf je alleen online te haten? Kijk eerst even naar je eigen kop en je lelijke karakter voordat je gaat shamen op het uiterlijk van vrouwen die botox gebruiken, triest zijn jullie!”

Tags

MARIJKE HELWEGENSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck