Sarah van Soelen haalt uit naar Yvonne: ‘In en in slecht’

Sarah haalt uit naar Yvonne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen heeft keihard uitgehaald naar Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin beweert dat de ex van André een affaire heeft gehad met Robert Doornbos. ,,Zielige Yvonne, jij moet ophouden met de grootste onzin te posten!”, schrijft Sarah woest op Instagram.

Sarah van Soelen is woest na het lezen van de juice die Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal gedeeld heeft. Ze noemt de roddel de ‘grootste onzin’ en vraagt aan de juicekoningin of ze hiermee wil stoppen.

‘Ik heb geen affaire’

,,Ik heb geen affaire met Robert”, schrijft Sarah op Instagram. ,,Robert is een kennis van mijn vader! Ik ken Chantal en Robert dus ook persoonlijk en we hebben hierom moeten lachen.”

‘In en in slecht’

De roddel dat Sarah en Robert samen in een garage werden gezien, is volgens haar dan ook niet waar. ,,Yvonne, jij in en in slecht mens, moet stoppen om maar dingen uit zijn verband te rukken om maar een beetje poen op je bank te krijgen!”, sneert Sarah. ,,Deze mensen gaan bijna trouwen, laat ze met rust en laat ze gelukkig zijn!”

Jaloers

Volgens Sarah is Yvonne gewoon jaloers. ,,Misschien moet je ook eens bij je eigen vent gaan zoeken. Ik ben er echt klaar mee om mezelf elke keer te moeten verdedigen voor zo’n naar mens als jij!”, vervolgt ze. ,,Ik laat me niet zomaar een of andere homewrecker noemen. De enige die dat is is zijzelf met de intentie om gezinnen en mensen (die gelukkig zijn) kapot te maken.”

Pesten

Het is niet de eerste keer dat Sarah uithaalt naar Yvonne. Toen ze nog een relatie met André Hazes had, noemde ze Yvonne een pester. ,,Hoe was pesten voor jou op de basisschool? Ik vraag me dat af”, zei Sarah eerder.

Tags

SARAH VAN SOELENYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck