Sarah van Soelen in conflict met docu-makers André Hazes

Door: Lola van Leeuwen
28-05-2022

Sarah van Soelen en haar familie hebben het duidelijk gemaakt: zij willen niet te zien zijn in de documentaire van André Hazes, ‘Crossroads’. De familie is in conflict met de makers, laat Shownieuws weten…

,,Sarah vertelde me dat ze door een assistent van de directrice is gebeld en dat beloofd wordt haar en haar familie de beelden te laten zien van tevoren, voordat de docu op zender gaat”, vertelt Patty Brard, die van Soelen gesproken heeft ,,Maar Sarah en haar familie vinden dat nog niet echt genoeg.”

Touwtjes in handen

,,Als ze écht kwaad willen, mag het er niet in”, zegt Patty over de beelden van de Van Soelens. Gezien er geen zogeheten quitclaims zijn getekend door de familie, waarmee ze toestemming zouden geven om de gemaakte opnames uit te zenden, heeft de familie Van Soelen de touwtjes in handen, volgens Brard.

In Dré zijn docu-serie willen ze beelden meenemen waarop ook zijn ex Sarah te zien is, inclusief haar familie, toen alles nog koek en ei was tussen hen en de zanger.

De documentaire-makers doen hun uiterste best om toch de beelden mee te nemen maar Brard schat de kans heel klein in dat de Van Soelens hiermee akkoord gaan. ,,Zij willen gewoon niet als tussenfase in die documentaire voor komen”. Het was voor Sarah en haar familie ‘hartstikke pijnlijk’ dat ze niks meer van André hebben vernomen toen hun relatie op de klippen liep.

Meer DenD