Sarah van Soelen misdraagt zich tijdens feestje: ‘Werd weggestuurd’

Sarah misdroeg zich op feestje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen geniet na haar relatie met André Hazes volop van het vrijgezellenleven. Toch lijkt ze momenteel wel op zoek te zijn naar een nieuwe man in haar leven. Daarvoor deed ze tijdens een feestje zó haar best, dat ze werd weggestuurd…

Hoewel Sarah van Soelen geen alcohol drinkt, betekent het niet dat ze niet los gaat op feestjes. Ze werd onlangs uitgenodigd op een feestje, waar ze het iets té gezellig had. Vooral haar flirterige houding werd niet gewaardeerd.

‘Weggestuurd’

,,Sarah is pasgeleden weggestuurd van een feest”, meldt showbizzkanaal Juicechannel in Instagram Stories. ,,Ze ging namelijk op een gegeven moment als enige dame tussen een aantal mannen staan die al een vriendin of een vrouw hebben.”

Sarah zou zich flirterig hebben gedragen. ,,Daar waren de mensen die het feest gaven niet van gediend en hebben haar vriendelijk verzocht het feest te verlaten.”

‘Het gaat hartstikke goed met mij’

Het lijkt erop dat Sarah op zoek is naar een nieuwe man in haar leven. Ze heeft André inmiddels volledig achter zich kunnen laten. ,,Het gaat hartstikke goed met mij en volgens mij ook met André”, zei ze afgelopen weekend in gesprek met RTL Boulevard.

Wel zouden Sarah en haar familie nog voorkomen in de Hazes-documentaire die binnenkort uitkomt, iets waar ze helemaal geen behoefte aan heeft. ,,Wij willen er graag uitgeknipt worden”, aldus Sarah. ,,Ik heb geen zin om me te binden aan een ex. Ik heb totaal geen haat, alleen wil ik verder met mijn leven en wil ik niet weer in die cirkel komen terwijl ik er allang uit ben.”

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck