Sarah van Soelen: ‘Omgeving André heeft niet het beste met hem voor’

Sarah over André Hazes
Door: Charlotte Wijnen
29-06-2022

Nadat de relatie tussen haar en André Hazes over was, had Sarah van Soelen een hoop te verwerken. Ze heeft inmiddels geen contact meer met Dré, maar wél met zijn moeder Rachel. Toch heeft niet iedereen in zijn omgeving goede bedoelingen. ,,Mensen om Dré heen hebben niet het beste met hem voor”, aldus Sarah.

Toen de relatie strandde, bleef Sarah in haar eentje in het appartement wonen waar ze eigenlijk samen zou gaan wonen met André. ,,Het is nu echt tiptop in orde”, vertelt Sarah enthousiast in weekblad Story. ,,Dat is belangrijk voor mij. Daar word ik gelukkig van.”

‘Ik ben mijn beste vriend kwijt’

Toch heeft Sarah het moeilijk gehad toen zij en André de relatie beëindigden. ,,Ik heb er veel verdriet van gehad, maar dat is nu wel voorbij”, aldus Sarah. ,,Maar hij was voor mij ook een maatje, die vriendschap hadden we al jarenlang. Dan is het wel heel vervelend als je iemand helemaal niet meer kunt spreken. Al is het alleen maar om te vragen: ‘Hé, hoe gaat het met je?’ Ik ben ook mijn beste vriend kwijt.”

Hoewel Sarah haar ex niet meer spreekt, heeft ze nog steeds een goede band met zijn moeder Rachel. ,,Een schat van een vrouw. Haar zou ik echt niet willen missen.”

‘Mensen om Dré heen hebben niet het beste met hem voor’

Wil Sarah wellicht weer contact met André? ,,Nee hoor, dat is niet zo. Wat mij betreft is dat boek nu wel echt dicht”, besluit ze. ,,En dat gaat niet eens helemaal om hem, maar meer om de mensen om Dré heen, die niet het beste met hem voorhebben.”

Volgens Sarah bevindt André zich in een bepaald ‘cirkeltje’, iets waar zij liever afstand van doet. ,,Als je eenmaal in dat cirkeltje zit, zo heb ik gemerkt, wordt er van alles van je verwacht. Daar wil ik ook niets meer mee te maken hebben. En ik hoop dat André ook op een gegeven moment voor zichzelf kiest.”

Meer DenD