Sarah van Soelen op dit moment ‘oprecht happy’

Sarah van Soelen||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Tijdens een Q & A sessie die Sarah van Soelen, de ex van André Hazes, hield was zij openhartig over haar heden en verleden: ‘Ik ben goed bezig & ik ben zwaar positief’, aldus Van Soelen.

Het is bijna twee jaar geleden dat Sarah van Soelen een verslaving aan alcohol en drugs heeft overwonnen. In een Q & A die de ex van André Hazes met haar volgers op Instagram houdt is ze openhartig over de huidige stand van zaken.

Eén van de volgers vroeg haar of ze écht helemaal geen alcohol meer drinkt. Van Soelen reageert: ‘Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan gedacht heb om weer te gaan drinken of gebruiken. Ik ga nog steeds uit eten en pak soms een feestje (no lockdown), alleen dan zonder alcohol & drugs. Ik voel mij er heel goed en sterk bij. Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest, ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uit gekomen.’

Niet gelukkig

In een toelichting bij een foto die Van Soelen later plaatst schrijft ze het volgende: ‘Ik zeg je eerlijk, ik heb zeker een leuke tijd gehad. Maar dat wil niet zeggen dat ik echt gelukkig was. De feestjes, tuurlijk dat was leuk. Alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen.(Het verdriet en de pijn die ik had). Ik ging steeds meer feesten, drinken en gebruiken. Mijn ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Het is en blijft een sluipmoordenaar.’ Ook benadrukt ze blij te zijn dat ze twee jaar geleden naar een afkickkliniek ging.  

Roken

De enige ‘slechte’ gewoonte die de persoonlijkheid nog heeft is het roken. Ze meldt erover: ‘Ik voel me er nu nog oké bij, maar ik zou ooit wel willen stoppen.’ Verder geeft ze aan op dit moment ‘oprecht happy’ te zijn: ‘Ik heb superfamilie en vrienden om mij heen. Ik heb topwerk. Ik ben goed bezig & ik ben zwaar positief’, aldus Sarah.

Tags

AlcoholAndré HazesDrugsHappyHedenPositiefRokenSarah van SoelenTevredenVerleden

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie