Sarah van Soelen probeert nieuwe relatie te verbergen

Sarah probeert haar nieuwe vriend verborgen te houden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen na haar relatie met André Hazes nieuw liefdesgeluk heeft gevonden. Toch doet ze er alles aan om haar nieuwe relatie te verbergen…

Juicekanaal Realityfbi meldde afgelopen weekend dat Sarah van Soelen een relatie heeft met Maikel, die ooit meedeed aan Temptation Island. ,,Sarah zou het al een paar maanden gezellig hebben met de tien jaar oudere Maikel uit Roermond. Ook bezochten ze dit weekend Café In The City in Rotterdam”, meldde Realityfbi op Instagram. ,,Uiteraard hebben we Sarah gevraagd of dit klopt. Ze erkent dat ze hem kent, maar ontkent dat er iets speelt.”

Nieuwe relatie

Toch is er iets vreemds aan de hand. Na haar ontkenning heeft Sarah Maikel direct ontvolgd op Instagram. ,,Gelukkig hadden wij al het een en ander vastgelegd”, schrijft Realityfbi bij een screenshot waarop te zien is dat Sarah Maikel eerder wel volgde.

André Hazes

Meer dan een jaar geleden liep de relatie tussen André Hazes en Sarah op de klippen. André ging terug naar Monique Westenberg met wie hij alweer een tijdje gelukkig is. Voor Sarah kwam de relatiebreuk als donderslag bij heldere hemel. ,,Het leek zo goed te gaan”, vertelde ze onlangs aan Libelle. ,,We hadden een huis gekocht, hadden het over kinderen. En toen: patsboem, alles weg. Ik was totaal in shock.”

Daten

In het interview vertelde Sarah dat ze nog niet toe was aan een nieuwe liefde. ,,Ik wilde bewust even alleen zijn, omdat ik tot op het bot ben gekwetst”, zei ze daarover. ,,Daarnaast vind ik daten toch een dingetje. Als ik al met iemand ga eten, krijgen we geen tijd om elkaar rustig te leren kennen en duikt de pers erop. En mocht er een bekende man op mijn pad komen, denk ik daar helemaal nu wel honderd keer over na.”

Tags

ANDRE HAZESSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck