Sarah van Soelen reageert voor het eerst op breuk met André

Sarah reageert op breuk met Dré
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De vermeende relatiebreuk van André Hazes en Sarah van Soelen houdt de gemoederen nog steeds flink bezig. Tot nu toe zwegen beiden over de situatie, maar Sarah laat er nu eindelijk iets over los.

Sarah en André zouden nu sinds een aantal weken uit elkaar zijn, maar een officiële verklaring is er nooit gekomen. Sarah, die wel actief is op social media, wilde niet reageren op de vragen over André. Toch besloot Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry, de gok nogmaals te wagen en te vragen hoe het met André zit.

‘Het gaat goed met mij’

,,Hoe zit het nou tussen jou en André?”, vraagt hij aan Sarah in een privébericht op Instagram. ,,Doe ik geen uitspraken over, het gaat in ieder geval goed met mij”, antwoordt Sarah.

Of zij en André uit elkaar of nog samen zijn, houdt ze nog even in het midden. Sarah lijkt alleen via haar Instagram hints te geven over de veelbesproken breuk. Zo verwijderde ze eerder de initialen van André uit haar bio, wat zou kunnen wijzen op een breuk.

Waarom geheimzinnig?

Waarom Sarah geheimzinnig blijft is niet duidelijk. Yvonne Coldeweijer denkt dat het te maken heeft met een geheimhoudingsplicht. ,,Sarah heeft aan mensen verklaard dat zij een geheimhoudingscontract heeft moeten tekenen”, legt ze uit op YouTube.

Dat Sarah een contract heeft moeten tekenen zou te maken hebben met de documentaire over het leven van André Hazes dat vermoedelijk volgend jaar uitkomt. ,,Er is natuurlijk al veel gefilmd en het zou schadelijk zijn en veel geld kosten als Sarah nu allerlei dingen naar buiten zou brengen”, aldus Yvonne.

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIESARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck