Sarah van Soelen straks onherkenbaar? ‘Ik laat mijn lippen oplossen’

Sarah wil van haar te dikke lippen af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen heeft vandaag een bijzondere behandeling op de planning staan. Dit keer laat ze haar lippen niet opspuiten, maar juist oplossen. ,,Ik ben súper zenuwachtig, omdat ik geen idee heb hoe het eruit gaat zien.”

Hoewel Sarah vaker heeft gezegd dat ze haar lippen mooi vindt zoals ze er nu uitzien, heeft ze toch besloten haar lippen te laten oplossen. ,,Deze big lips ga ik laten oplossen”, vertelt ze in een filmpje op Instagram. ,,Of het in één keer of twee keer moet gebeuren moeten we even kijken.”

Geen subtiele look

Sarah is al onderweg naar de kliniek en is behoorlijk zenuwachtig. ,,Want ik heb geen idee hoe het eruit gaat zien en of het überhaupt nog wel mooi is”, zegt ze. ,,Ik ben en blijf nog steeds Saar dus het wordt weer opgevuld. Alleen dan platter, mooier, kleiner.”

Voor een subtiele look zal Sarah nooit gaan, legt ze uit. Volgers hoeven dus niet bang te zijn dat Sarah straks onherkenbaar is. Toch vindt ze het erg spannend. ,,Want jullie kennen mij ook niet anders. Maar we willen anders. We willen nieuw, we willen fris, dus we gaan het gewoon proberen.”

‘Niet gezond’

Sarah wil nogmaals benadrukken dat ze haar lippen helemaal niet lelijk vindt. ,,Heel veel mensen in Nederland wel. Maar gewoon lekker je mening voor je houden.”

Eerder liet Sarah weten dat ze een aantal jaren geleden wél te ver is gegaan met haar lipfillers. ,,Net als met drugs en alcohol”, zei Sarah in gesprek met LINDA. ,,Drie jaar geleden had ik er een paar lippen op staan, dat was niet gezond meer.”

Tags

SARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck