Saskia Noort brandt Jaimie Vaes compleet af

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Saskia Noort heeft absoluut geen blad voor haar mond in de nieuwe AD-column. De schrijfster haalt keihard uit naar Jaimie Vaes, de verloofde van Lil’ Kleine…

Afgelopen week werd Jorik Scholten, bekend als Lil’ Kleine, gearresteerd vanwege het mishandelen van zijn Jaimie. Midden in die nacht zou Jaimie in paniek naar de lobby van het hotel zijn gevlucht met bloed en wonden op haar lichaam. De hotelmedewerkers zouden de politie hebben gebeld waardoor Lil’ Kleine werd opgepakt.

Statement

Het stel maakt een statement naar media: ,,Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. Wij houden erg veel van elkaar”, aldus Jorik en Jaimie.

‘Fles op hoofd geslagen’

Schrijfster Saskia vindt het een belachelijke situatie en gaat hier uitgebreid op in in haar column. ,,Gezamenlijk verbouwden ze een hotel, joegen ze de receptie de stuipen op het lijf, sloeg Lil’ een fles op het hoofd van Vaes kapot, naar verluidt in het bijzijn van de kleine. Niets nieuws voor die twee, want Lil’ slaat er wel vaker op los, en Vaes noemt dat dan een dieptepunt”, aldus de columniste.

Saskia is van mening dat Jaimie als influencer een voorbeeldfunctie heeft naar jongere vrouwen. ,,Wanneer vrouwen met zoveel volgers en macht al teruggaan of blijven bij hun gewelddadige partner, wat vertelt dit dan over al die andere, minder gefortuneerden?” schrijft zij. ,,Dat het bij echte grote liefde hoort. Ware passie. Echte mannelijkheid. En zij, de ontvangers van de agressie, zijn groot in hun vergevingsgezindheid. Pure vrouwen, hun hart gevuld met liefde. Wat vertellen zij de meisjes, de dochters? Dat het oké is? Ieder huisje heeft zijn kruisje, voor liefde moet gevochten worden.”

Woedend

De schrijfster is woedend over het feit dat Jaimie de schuld krijgt van het ‘incident’. ,,Huiselijk geweld wordt afgedaan als incident en al snel is de schuld gelegd bij het slachtoffer. ‘Zij is hysterisch. Zelf ook ‘geen katje om zonder handschoenen op te pakken’. Ze sloeg zelf ook. Ze houdt wel van een beetje brute seks.’ Ze zat te flirten, wordt nu ook over Vaes gezegd. Maakt dat iets uit? Mag je dan iemand verrot slaan?”

Tags

GEWELDHUISELIJK GEWELDJAIMIE VAESJORIK SCHOLTENLIL' KLEINESASKIA NOORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck