Saskia Noort ‘happy single’ na breuk Kluun

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Saskia Noort een relatie zou hebben met collega-auteur Raymond van der Klundert, beter bekend als Kluun, leek het wel een sprookje. Beide auteurs behoren tot de top van Nederlandse schrijvers.

Maar wat zo mooi leek kwam al snel tot een einde. Aan Story vertelt ze er niet heel kapot van te zijn. ,,Ik ben er niet heel erg ‘devastated’ van. Ik ben lekker met mijn nieuwe boek bezig en eigenlijk op dit moment blij als single vrouw.” Het was volgens haar geen langdurige liefde. ,, Zoals we al aangaven, zaten we nog in een fase van aftasten. Dat hoeft niet altijd over te gaan in ‘everlasting love’, om het zo maar eens uit te drukken. In ons geval zat dat er dus niet in. Dat is jammer, maar ook weer geen enorm drama.”

Ondanks dat de twee uit elkaar zijn, spreken ze elkaar wel nog regelmatig. Er is dus zeker geen spraken van narigheid tussen de twee.

Eerdere relaties

Saskia heeft eerder al relaties gehad die helaas ook stuk zijn gelopen. Zo heeft in een eerdere relatie twee kinderen gekregen, die inmiddels volwassen zijn.  Nadat ze uit elkaar ging met de vader van haar kinderen heeft ze een relatie gehad met de zeven jaar jongere Frans van den Berg. Vier jaar waren ze samen. De schrijfster vond het verschrikkelijk dat de relatie in 2014 uit ging.