Saskia Noort en Kluun gaan een stap verder

Schrijfster Saskia Noort en collega-auteur Kluun zijn al jaren bevriend. Een groepje vrienden van Saskia en Kluun zeggen dat er nu meer dan alleen een vriendschap is tussen de twee…

Saskia en Kluun zijn vaak samen onderweg geweest: ze zijn samen naar de première van de film ‘Knielen op een bed violen’ geweest, ze hebben elkaar geïnterviewd en ook zitten ze bij hetzelfde agentschap die Kluun ooit heeft opgericht.

Verborgen liefde

Dat er mogelijk liefde tussen de twee bloeit, weten maar weinig mensen. Ook Kluun zou het in zijn vriendenkring verteld hebben. Volgens bronnen veranderde de vriendschap deze zomer langzaam in een relatie.

Dat het liefdesgeheim zo lang verborgen bleef is niet zo gek. Saskia Noort is altijd open geweest over hun vriendschap waardoor tot nu toe niemand er iets achter zocht.

Einde relatie

Saskia is na haar scheiding in 2008 niet alleen geweest. Aan het blad Linda vertelt zij vaak komische verhalen over haar avonturen met verschillende mannen.

Raymond verloor zijn vrouw Judith aan kanker, waar zijn boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ over gaat. In 2005 trouwde hij met Nathalie, in 2015 gingen zij uit elkaar en kreeg Kluun een relatie met Nicole, aan deze relatie zou een einde zijn gekomen vanwege de vonk met Saskia Noort.