Ben Saunders adopteert stiefdochter Nikia

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Hij moet nog twee jaar geduld hebben maar dan is Nikia (10) officieel de dochter van Ben Saunders. Nikia is op dit moment te bewonderen in The Voice Kids en is de dochter van Janita, met wie Ben zoontje Benji heeft.

Complete chaos

Het is een gezellige bende thuis bij Ben, die allang niet meer zo rock-‘n-roll is als hij was. Ook zijn dochter Stacey (10) maakt deel uit van het samengestelde gezin. ,,We zijn heel gezinsgericht. Vroeger was ik altijd de deur uit. Mijn leven heeft zich compleet omgekeerd.”

,,Mijn ochtenden breng ik door met Benji terwijl Janita Nikia naar school brengt en gaat sporten. Daarna maak ik me klaar voor het werk in de tattoo-shop. Als ik thuiskom is het complete chaos. Maar wel een leuke chaos,” laat Ben aan Privé weten.

Van mij

Janita en Ben gaan trouwen maar wachten nog even met de bruiloft voorbereiden. ,,We moeten nog twee jaar geduld hebben, want dan is Nikia oud genoeg om mijn achternaam te krijgen. Ik ga haar dan ook meteen adopteren. Dan is ze echt van mij. Ze noemt me al papa, maar we willen het officieel maken.”

De trotse vader deelde een familiekiekje op Instagram:

https://www.instagram.com/p/BhE61uwgK2z/

Tags

BEN SAUNDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck