Saved by the Bell-reboot verlengd met nieuw seizoen

Door: DitjesDatjes
19-01-2021

De reboot van Saved by the Bell is nieuw lezen ingeblazen en met succes. De nieuwe versie van de jaren negentig-tienerserie krijgt na een populair eerste seizoen een tweede seizoen, meldt Variety dinsdag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben dolblij dat Saved by the Bell vernieuwd is. Ik ben overrompeld door alle liefde voor de show en kan niet wachten om nieuwe afleveringen te maken”, zegt showrunner Tracey Wigfield. Als het aan haar ligt komen er nog ruim dertig jaar nieuwe afleveringen bij. “Zodat dan iemand een reboot van onze reboot kan maken en de threeboot uitvindt.”

In 2019 werd bekend dat er een reboot van Saved By The Bell werd ontwikkeld voor Peacock, de nieuwe streamingservice van NBC en Universal. In het eerste seizoen, dat in 2020 op de buis verscheen, kwamen verschillende oude castleden van de tienerserie weer voorbij. Zo was er onder meer een rolletje voor Mario Lopez en Elizabeth Berkley, die in de originele serie te zien waren als Slater en Jessie. Het is nog niet bekend of zij in het tweede seizoen weer zullen optreden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD