SBS in paniek: genoodzaakt publiek te betalen

SBS heeft tekort publiek|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een vreemde oproep verschenen van SBS6. Het nieuwe programma ‘Liedje op het eerste gezicht’ heeft moeite met het vinden van publiek, waardoor ze genoodzaakt zijn mensen een vergoeding te geven om in het publiek te zitten.

SBS6 komt vanaf zaterdag 5 november met een nieuw programma: een datingshow genaamd ‘Liedje op het eerste gezicht’. De naam zegt het al: in deze show worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd.

Betaald publiek

De bedoeling is dat singles op hun blind date een liefdesduet gaan zingen. De deelnemers dragen zelf een liedje aan en achter elke keuze schuilt een bijzonder verhaal. Een bijzonder programma, en toch lijkt het al te floppen vóórdat het is uitgezonden.

De opnames zijn nog altijd in volle gang en kennelijk heeft SBS 6 problemen met het vinden van publiek. ,,Spoed betaald publiek ‘Liedje op het eerste gezicht’ gezocht”, schrijft STENT Casting op Facebook.

30 euro voor 3 uur

Normaalgesproken als je een uitzending bij wilt wonen, zou je als publiek eerder een kaartje kopen om erbij te mogen zijn. Maar omdat bijna niemand zich heeft aangemeld voor ‘Liedje op het eerste gezicht’ is SBS6 genoodzaakt het over een andere boeg te gooien en juist het publiek te betalen.

In het bericht staat dat iedereen zich vanaf 16 jaar kan aanmelden en 30 euro vergoeding krijgt om in het publiek te zitten. Het gaat over de opnames van vandaag en het publiek is slechts drie uur nodig. Makkelijk verdienen dus, als je alleen maar naar een programma hoeft te kijken!

Tags

SBSSBS6

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie