SBS6 zoekt mensen die jaar van hun leven op willen geven

Door: DitjesDatjes
18-05-2022

SBS6 is op zoek naar mensen die mee willen doen aan Een Jaar Van Je Leven, een nieuw spelprogramma dat wordt bestempeld als de langste gameshow ooit. Veertig deelnemers moeten zich daarvoor een jaar lang laten opsluiten met een miljoen euro in het vooruitzicht als zij het spel ‘overleven’. De inschrijving is woensdag geopend.

De deelnemers verblijven op een locatie waar alleen de basisvoorzieningen om te leven aanwezig zijn. Om hun onderhoud te bekostigen moeten zij opdrachten vervullen waarmee ze de huishoudpot kunnen vullen. Als deze leeg is maar de kandidaten toch iets uit moeten geven om te kunnen leven, kan ook de jackpot van een miljoen worden aangebroken. Dat houdt dan natuurlijk wel in dat de uiteindelijke winnaar met minder dan een miljoen naar huis gaat, afhankelijk van hoeveel er uit de pot is gehaald.

Tussendoor neemt het aantal deelnemers af door middel van eliminatieopdrachten. Degene die als laatste overblijft, gaat na een jaar zonder contact met de buitenwereld weer naar huis met de jackpot. Een Jaar Van Je Leven is dit najaar op SBS6 te zien.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD