Schaamt Tatum zich voor haar uiterlijk?

Door: Eva Steins
24-08-2020

Tatum Dagelet onthult nooit zonder make-up de straat op te gaan. Zij vindt van zichzelf dat ze zo bekend is, dat ze dat niet kan maken. ,,Ik ben dan toch bang dat ik er zonder make-up minder stralend uitzie en mensen zouden zeggen ‘Goh, in het echt is ze minder knap.”

Geen eerste date zonder make-up voor Tatum

Tatum presenteert het programma Pretty & Single op NPO3: een programma waarin vrouwen zonder make-up op date gaan. Zelf make-uploos op date gaan durft Tatum echter niet, in een gesprek met NU.nl zegt ze hierover: ,,Je wil dan toch een eerste goede, verzorgde indruk achterlaten. En mocht je make-uploos een blauwtje lopen, dan denk je misschien toch: zie je wel, ik ben niet knap genoeg. Het feit dat ik dit denk zegt ook al wat, want wie zegt dat iemand me zonder make-up minder mooi vindt? Blijkbaar heb ik die onzekerheden ook.”

‘Onzin natuurlijk’

Door de opnames van het datingprogramma ging Tatum nadenken over haar eigen make-up gebruik. Tegen NU.nl zegt zij: ,,Waarom vind ik het nodig om make-up te dragen? Ben ik dan bang dat mensen me zonder minder mooi of zelfs leuk vinden? En dat me daarom minder aardig vinden? Onzin natuurlijk”. In Nederland zegt Tatum niet zonder een likje mascara naar de supermarkt te gaan, maar in het buitenland loopt zij het liefst rond met een naturel gezicht. ,,Dan maakt het me geen reet uit en voel ik me bevrijd. Als er dan iemand met me flirt vind ik dat wel een extra groot compliment.”  

Meer DenD