Schaamteloze Gaga flirt met ‘bezette man’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Je blijft met je handen af van andermans man. Die mening is althans Mel B toegedaan. De vroegere Spice Girl heeft zich enorm geërgerd aan het geflirt van Lady Gaga met Bradley Cooper tijdens de Oscaruitreiking.

Lady Gaga is weer vrijgezel nadat ze eerder haar verloving met Christian Carino verbrak. De twee waren sinds 2017 in een romance verwikkeld. Onlangs zette Gaga een punt achter de relatie. Maar Gaga mag dan vrijgezel zijn, Bradley Cooper is dat allerminst. We kennen Cooper van The Hangover, Amarican Sniper en American Hustle, hij is echter ook de grote man achter A Star is Born, de film waar Gaga zoveel succes mee heeft. De twee kregen de Oscar voor Best Original Song. In haar speech gaf Gaga aan dat ze het nummer alleen met Bradley had kunnen maken. Maar heeft hun gezamenlijke filmproject misschien geleid tot meer..? Ze keken elkaar op deze feestelijke avond meer dan diep in de ogen. En dat ontging veel toeschouwers niet. Zo reageert Mel B ronduit geschokt op het optreden van Gaga, dat was volgens de oud-Spice Girl ongepast en ongemakkelijk was om naar te kijken.

,,Zó ongemakkelijk”

Mel B maakte haar opmerking in een uitzending van Good Moring Britian. De presentator van het programma, Piers Morgan merkte op: ,,Er was liefde in hun ogen, of niet?” Waarop Mel B antwoordde: „Dat was het zeker, en dat veroorzaakt roddels. Dat is het hele ding. Ik vond het zo ongemakkelijk voor Bradleys vriendin, oh mijn God.” Piers: „Lady Gaga heeft haar verlovingsring afgedaan, brak met haar verloofde, en dan is het slechts een optelsommetje. Je hebt de ringloze vinger en dan het staren in Bradleys ogen op een manier die echt te ver ging.”

 

 

 

Tags

BRADLEY COOPERENTERTAINMENTGOLDEN GLOBELADY GAGAMEL BOPTREDENOSCARSPRIJSWINNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck