Schaatster Jutta Leerdam laat killerbody zien

Door: Tanja Brouwer
15-05-2020

Jutta Leerdam werd door FHM verkozen tot mooiste sportvrouw van het jaar 2019, en wie op haar Instagram kijkt kan daar niet verbaasd over zijn. De vrouw weet namelijk ook naast de schaatsbaan een behoorlijke indruk te maken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Bond Girl’

De 21-jarige laat op haar Instagram zien dat ze absoluut niet onzeker is en zich niet alleen op de schaatsbaan thuis voelt, maar ook in het water. Ze post meerdere bikini- en badpakfoto’s waar volgers haar afgetrainde lichaam kunnen bewonderen. Zo postte ze afgelopen week een foto van zichzelf met een zwart-wit badpak aan en een duikbril op ‘Bond girl 007″, schreef ze daarbij.

Knappe vriend

In april liet ze nog een foto van zichzelf zien in een kleine zwarte bikini met de tekst ‘Miss the island’. Haar vriend en schaatser Koen Verweij is nog steeds erg onder de indruk van zijn knappe vriendin. Bij de foto van Jutta in het zwarte badpak schrijft hij ‘Wifey’ met een smiley met hartjesogen. Koen zelf blijkt ook best trots te zijn op zijn sporterslichaam, want ook hij post zwembroekfoto’s. Jutta reageert op een recente foto van Koen ‘Mijn’ met een aantal hartjes.

Om hun afgetrainde lichaam te behouden zullen de twee hard moeten werken. Zeker nu ook alle sportscholen dicht zijn….

View this post on Instagram

Bond girl 007. 🤿

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam) on

View this post on Instagram

Miss the island..🌴

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam) on

View this post on Instagram

🦈

A post shared by Koen Verweij (@koenverweij) on

Meer DenD