SCHANDAAL THE VOICE: Man van Linda de Mol bekent EN HEEFT SPIJT

Jeroen Rietbergen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Muzikant Jeroen Rietbergen, de man van Linda de Mol, is opgestapt na pijnlijke onthullingen over seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Rietbergen is de muzikale leider van het orkest bij de talentenshow en hij heeft de beschuldigingen inmiddels erkend.

John de Mol, de bedenker van The Voice of Holland, is de zwager van Rietbergen.

De Talpa-baas wordt enorm in verlegenheid gebracht door het wangedrag van de muzikant. Binnen de familie De Mol zal de crisis compleet zijn nu blijkt dat het succesprogramma in problemen is gebracht door notabene de levenspartner van Linda. Rietbergen heeft vanaf 2007 een relatie met Linda de Mol.

Voor Linda de Mol moet de bevestiging dat haar levenspartner zich schuldig heeft gemaakt aan onbetamelijk gedrag afgrijselijk zijn. Juist Nederlands grootste tv-ster strijdt voor emancipatie en vrouwenbelangen. Waarvan Rietbergen precies wordt beschuldigd is niet bekend, maar wordt later deze week wel duidelijk in de de uitzending van BOOS van programmamaker Tim Hofman.

Spijt

Rietbergen heeft spijt ook betuigd en maakte tegelijkertijd zijn vertrek bekend.

Het is de eerste kop die rolt in deze Hilversumse MeToo-affaire, die diepe sporen gaat achterlaten. Er zijn aanwijzingen dat er nog twee andere prominente medewerkers zijn van The Voice of Holland zich ook zouden hebben misdragen. Wat er zich precies achter de schermen heeft afgespeeld, is niet duidelijk.

Rietbergen is behalve componist ook de bandleider bij The Voice. Vanaf 2010 zit hij al in de band. Hij was ook muzikant in de band van Marco Borsato, de zanger die op dit moment ook wordt beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. Tegen Borsato is aangifte gedaan door een slachtoffer.

Films

Rietbergen is niet alleen de levenspartner van Linda de Mol. Ze werkten ook met elkaar intensief samen. Zo schreef Rietbergen muziek voor de films van De Mol, waaronder Terug naar de Kust, Gooise Vrouwen en April, May en June. De onthullingen in het programma BOOS van Tim Hofman zullen als een donderslag bij heldere hemel aankomen bij de familie De Mol. The Voice of Holland is het geesteskind van de Talpa-baas. Dat zijn eigen zwager een van de veroorzakers is van een MeToo-schandaal zal Rietbergen niet in dank worden afgenomen.

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck