Schandalig: fans wachten 1,5 uur op Madonna

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Madonna stond gisteren in de Amsterdamse Ziggo Dome. De show zou om 21.00 beginnen, maar de Queen of Pop besloot pas rond 22.20 uur het podium te betreden.

Madonna is in Nederland voor haar Celebration Tour. De show duurt twee uur en daarin laat ze haar grootste hits horen. Op tijd beginnen met een show is sowieso een moeilijke opgave voor de superster. Het komt vrijwel altijd voor dat ze haar fans laat wachten. En ze mag dan wel een superster zijn, wat er afgelopen vrijdagavond gebeurde is schandalig.

Niet van de klok

De organisator van haar concerten, MOJO, waarschuwt de fans altijd al dat Madonna haar concerten eigenlijk standaard te laat begint en dat ze rekening moeten houden met een uitloop. De aanvang van het concert in Amsterdam was 20.00. Het is normaal dat er een voorprogramma is en deze duurt vaak een uurtje. Madonna zou zelf dus rond 21.00 op het podium verschijnen, maar de Queen of Pop besloot haar gezicht pas 1,5 uur later te laten zien.

2e concert

De concertorganisator waarschuwt fans die voor de show van vanavond een kaartje hebben ook om rekening te houden met een late eindtijd van de show van Madonna. MOJO zegt zelf niet verantwoordelijk te zijn voor de tijd waarop Madonna op het podium verschijnt. ,,Dat bepaalt Madonna en daar hebben wij verder geen invloed op.”

Tags

MADONNA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck