Schattig: Wens zoontje Roxeanne Hazes in vervulling

Wens Fender komt uit||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fender, het zoontje van Roxeanne Hazes, is groot fan van Toy Story. Vandaag kwam zijn grootste wens uit: hij mocht namelijk voor één dag zijn favoriete personage uit de film zijn.

Fender kon zijn geluk niet op: hij is groot fan van Toy Story en Roxeanne laat dan ook regelmatig zien dat ze samen de films aan het kijken zijn. ,,Zijn wens kwam vandaag in vervulling”, schrijft Roxeanne op Instagram bij een foto van Fender.

‘Helemaal in zijn rol’

Op de foto heeft Fender dezelfde outfit aan als de cowboy Woody draagt in de films. Het is duidelijk zijn favoriete personage uit de film, want Fender heeft een grote glimlach op zijn gezicht. ,,Helemaal in zijn rol…”, schrijft Roxeanne in een volgende Story.

Tweede kindje?

In 2018 werden Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes voor het eerst ouders. Fender is inmiddels drie jaar oud, maar heeft nog geen broertje of zusje. ,,Ik zou heel graag een tweede willen”, vertelde Roxeanne een aantal jaar geleden aan Shownieuws. ,,Alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het ook pittig en heftig is.”

Of Roxeanne daar nog hetzelfde over denkt is niet bekend, maar een paar maanden geleden werd wel duidelijk dat zij en Erik voorlopig hun handen nog wel vol hebben aan Fender.

‘Night terrors’

In de podcast ‘Yous & Yay & Roxeanne Hazes’ vertelde de zangeres dat haar zoontje last heeft van zogenoemde ‘night terrors’. Deze ‘night terrors’ zorgen ervoor dat Roxeanne last krijgt van slaapgebrek en daardoor niet meer goed kan functioneren. Maar gelukkig zijn er ook periodes dat Fender wel goed slaapt. ,,Het zijn allemaal fases en het komt ook wel goed. Net op het moment dat je denkt: ik trek het echt niet meer, dan komt het goed.”

Tags

ERIK ZWENNESFENDERHAZESROXEANNE HAZESWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck