‘Scheetjes’ Hans en Karin in spanning

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hans en Karin ten Böhmer, bekend als ‘de Scheetjes’ van Ik Vertrek, hebben angstige weken achter de rug. Eind 2018 kreeg Karin erge last van haar keel, en omdat ze stevig rookte, bestond de angst dat ze erg ziek was.

Poliepen

Uit onderzoek bleek dat Karin poliepen op haar stembanden had zitten. Ze moest van de dokter meteen stoppen met roken. Nadat ze vlak voor de feestdagen werd geopereerd, werden de poliepen op kweek gezet. ,,Ze blijken niet kwaadaardig”, zegt Karin tegen weekblad Privé. ,,Het was een pak van mijn hart. Je maakt je toch zorgen. Wel wil de arts dat ik over twee maanden terugkom.”

Het voordeel van deze hele toestand is dat Karin gestopt is met roken. ,,Ik heb veel meer lucht. Ik vind het ook prettig voor mijn kleinkind dat volgende maand wordt verwacht. Het is niet fris als er een oma bij zit die naar rook ruikt.”

Drukte

De extra lucht zal Karin nodig hebben, want zij en Hans moeten erg hard werken. Hun midgetgolfbaan op Bonaire is razend populair. ,,We zijn ’s avonds gesloopt, maar het is de beste stap ooit geweest. Soms hebben we golfsticks te kort, zo druk is het.”

Tags

IK VERTREKOPERATIEPOLIEPENROKENSCHEETJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck