Scheiding afgerond: DIT krijgt ex-vrouw Matthijs van Nieuwkerk

Ex Matthijs krijgt grachtenpand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrouw Karin Munster besloten vorig jaar een punt te zetten achter hun 35 jaar huwelijk. Pas in februari dit jaar is de scheiding officieel ingeschreven en nu is het eindelijk afgerond. DIT is wat zijn ex-vrouw krijgt…

Matthijs viel in 2021 als een blok voor Martha Riemsma, die hij in café De Hip in Deventer tegen het lijf liep. Hoewel Matthijs beweert dat op dat moment de vonk meteen oversloeg, meenden lokale oplettenden dat de twee elkaar al regelmatig troffen.

Geruchten

Zo deden er in het najaar van 2019 al geruchten de ronde op de redactie van de krant van Martha. Matthijs en Martha werden veelvuldig samen gespot op de Twentse terrassen, onthulden twee journalisten in weekblad Privé. Ook werden ze regelmatig gespot op verschillende zondagochtenden op de plaatselijke tennisbaan.

Scheiding afgerond

Of die geruchten kloppen is nog altijd niet duidelijk, maar dat Matthijs en Martha stapelverliefd op elkaar zijn is wel zeker. De twee zijn nog altijd samen en de scheiding van Matthijs en Karin is eindelijk afgerond. In februari dit jaar is de scheiding officieel ingeschreven bij de Burgerlijke Stand in Amsterdam. Het verdelen van het onroerend goed is echter pas op 19 oktober gebeurd. Als reden wordt in de akte genoemd: ‘Partijen hebben voorafgaand aan het huwelijk huwelijkse voorwaarden gemaakt, onder meer inhoudende uitsluiting van elke gemeenschap van goederen’, meldt weekblad Party.

Wat krijgt zijn ex-vrouw?

De woonboerderij stond op naam van Karin en hun pand in Amsterdam, waar Karin en Matthijs sinds 1990 woonden, op allebei hun naam. De boerderij is toegewezen aan Matthijs, dus hij en Martha kunnen nu gaan samenwonen in het optrekje. En wat krijgt Karin? Het pand in Amsterdam is aan haar toegewezen. Dat betekent dat zij een pand in handen heeft met een waarde van een paar miljoen euro, zónder dat er een hypotheek op rust. Karin komt financieel dus zeer goed uit de scheiding.

Tags

MATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck