Scheiding Candy Dulfer was mislukking

Door: Tanja Brouwer
10-05-2019

Candy was zeven jaar samen met Bela Szenasi. Hoewel de Hongaar vijftien jaar jonger was dan Candy (49), was ze ervan overtuigd dat het ware liefde was. Ze stapten in het huwelijksbootje, maar twee jaar later liep het huwelijk op de klippen. De saxofoniste vond het verschrikkelijk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Huilen

,,Ik zag dat als een enorme mislukking, een afgang”, zegt Candy tegen het tijdschrift Harper’s Bazaar. ,,Ik had mijn hele leven op zeker gespeeld en me nooit halsoverkop in de liefde gestort. Toen ging ik eindelijk eens trouwen en mislukte het.” Gelukkig vertelt de muzikanten dat ze niet te lang in de put heeft gezeten. Over waarom het precies mis ging tussen hen blijft ze vaag. Eerder zei ze daarover: ,,Ik heb weleens gedacht: wie weet was het anders gelopen als ik vaker bij Bela had uitgehuild. De waarheid is dat ik nog steeds niet goed weet waarom het tussen ons is misgegaan.” De communicatie ging niet meer goed tussen hen, vertelde ze.

Muziek

Inmiddels heeft Candy een nieuwe vriend, Rafaël. ,,Ik voel me er sterk door. Hij is ‘the one’.” Toch is er maar één echte grote liefde in het leven van Candy: muziek. ,,Mislukkingen in de liefde maken me tijdelijk verdrietig, maar uiteindelijk niet depressief. Langdurig slecht spelen dat dat wel. Als ik lekker speel kan ik alles aan. Ook tegenslagen in de liefde. Inmiddels weet ik: uiteindelijk haal ik mijn kracht vooral uit de muziek.”

 

 

Meer DenD