Scheiding Frank en Rogier is rond: ‘Maar ik kom nooit van Rogier af’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De scheiding tussen Frank Jansen en Rogier Smit is definitief. Een nieuwe start voor de twee heren, maar toch lijkt Frank nog niet gerustgesteld te zijn. Hij probeert al twee jaar een eigen programma te krijgen, maar iedereen blijft maar vragen naar Rogier. ,,Ik voel me net als Tina Turner en haar ex Ike. Zij kwam er ook niet van los.”

De kogel is door de kerk: Frank en Rogier zijn officieel gescheiden. ,,Het heeft lang geduurd”, vertelt Frank aan het ANP. ,,De rechter heeft keurig geluisterd naar al onze verhalen. Het ging mij er alleen om dat ik gescheiden wil zijn. Rogier probeert allerlei dingen.”

‘Ik moest aan mezelf denken’

Maar als het om zijn tv-carrière gaat, lijkt Frank nooit van Rogier af te kunnen komen. ,,Ik heb naar een prachtige documentaire gekeken op NPO 3, over Tina Turner, en toen moest ik zo aan mezelf denken”, legt hij uit in weekblad Weekend. ,,Die mevrouw Turner was met Ike. Iedereen heeft het ook altijd over Ike & Tina Turner. Maar uiteindelijk is ze een soloartiest geworden en ook nog eens een van de beroemdste van de wereld. Dat heeft ze zelf gedaan, maar ze is nooit losgekomen van dat ze met Ike was.”

‘Bij elke zender is het: wat doen we met Rogier?’

Frank kampt nu met precies hetzelfde probleem. ,,Dat is in de tv-wereld eigenlijk bij mij en Rogier precies hetzelfde. Ik probeer al twee jaar alleen televisie te maken, gewoon gezellig, met leuke programma’s. Maar bij elke zender is het: ‘Wat doen we dan met Rogier?’ Nee, er is geen Rogier! Zo raar.”

Het is Tina Turner wel gelukt om los te komen van haar ex, maar Frank weet niet of hem dat ook ooit gaat lukken. ,,Ik ben inmiddels los van Rogier, maar hij zit nog in gedachten van mensen. Of ik dat vervelend vind? Ik bén niet meer met Rogier, dus waar hebben we het over?”

Tags

FRANK EN ROGIERFRANK JANSENROGIER SMITSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck