Scheiding Marco en Leontine is definitief: ‘Liefdesvilla verkocht’

Marco Borsato Borsato Leontine Borsato
Door: Eva Steins
10-09-2020

Het droomhuwelijk is definitief tot een einde gekomen. De scheidingspapieren zijn getekend en het huis van Marco en Leontine is verkocht. Marco laat weten hoe het met hem gaat in deze moeilijke periode: ,,Ups en downs’”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Burn-out

Het is ruim een half jaar na de scheiding van Leontine en Marco, maar goed gaat het nog niet met de zanger. Na het hartverscheurende bericht dat de twee gingen scheiden, heeft Marco zich niet uitgelaten over de scheiding. Voor het eerst in maanden laat hij zijn fans weten hoe het met hem gaat: ,,De afgelopen periode is er veel gebeurd, zo ben ik verhuisd en ben ik nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is en heeft dus nog de nodige tijd nodig.”

LEES OOK:

Probeert ex-minnares Marco een wit voetje te halen bij Leontine?

Voorlopig geen nieuwe muziek

Veel fans vragen zich af wanneer Marco zijn muziek weer oppakt. Marco geeft duidelijk aan dat het hier nog veel te vroeg voor is. Hij vraagt zijn fans hem de benodigde tijd te gunnen: ,,Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet terug zal keren en ook op social media nog niet actief zal zijn. Maar dat houdt niet in dat ik nooit meer terugkom, ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn”.

Huis verkocht

Ook werd bekend dat de twee hun liefdesvilla verkocht hebben. Anouk Smulders vertelt in Shownieuws dat het goed gaat met Leontine en dat ze haar heeft gesproken: ,, Ze hebben nu allebei een eigen woning. Leontine zegt dat ze allebei blij zijn dat er nu rust is. Ze gaan heel goed met elkaar om en ook met de kinderen gaat het heel goed.”

Meer DenD