Scheiding op komst bij Bibi en Waylon? ‘Bibi koopt eigen huis’

Scheiding Waylon Bibi lijkt aanstaande
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Heel Nederland was in shock toen gisteren het nieuws naar buiten kwam dat Bibi Breijman bedrogen zou zijn door Waylon. Bibi zou recent pas op de hoogte zijn van het overspel en zou in die tijd toevallig een eigen huis hebben gekocht. Gaat het koppel uit elkaar?

Hun tweede kindje is pas net geboren, en er lijkt nu al een breuk op komst te zijn. Tijdens de laatste zwangerschap van Bibi, zou Waylon vreemd zijn gegaan met een dame genaamd Jaydey Lois. Showbizzkanaal Juicechannel lekte de pikante gesprekken tussen de twee uit.

Hoogzwanger

In de gesprekken was te lezen dat Waylon het voortouw neemt om af te spreken, maar Jaydey het afspraakje uitstelde. Later, op 28 maart, besloten de twee toch ’s nachts af te spreken. De hoogzwangere Bibi lag op dat moment hoogstwaarschijnlijk nietsvermoedend in bed.

Het nieuws ging gisteren als een lopend vuurtje door Nederland. Op Instagram werden onder de foto’s van Waylon de meest onaardige opmerkingen geplaatst en Bibi werd door volgers aangeraden hem te verlaten. Maar hoe doe je dat als je samen nét een tweede kindje gekregen hebt?

Gaat Bibi met de kinderen verhuizen?

Het toeval bestaat dat Bibi recent een huis zou hebben gekocht in Den Haag. ,,Dit huis heeft zij zonder Waylon gekocht en moet volgens de bron flink verbouwd worden”, meldt showbizzkanaal Juicechannel op Instagram. ,,Waarschijnlijk was het in eerste instantie voor de verhuur, maar wij staan er niet van te kijken als Bibi uiteindelijk daarheen verhuisd met de kinderen.”

De woning bevindt zich dichtbij het huis van de ouders van Bibi, heeft een ruime tuin en een speeltuin in de buurt. Het is dus absoluut geen gekke gedachte dat Bibi erover nadenkt om daar samen met de kinderen te gaan wonen. Betekent dat een definitieve breuk tussen haar en Waylon?

Tags

BEDROGBIBI BREIJMANSCHEIDENSCHEIDINGVREEMDGAANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck