Scheiding Rick zes jaar na breuk eindelijk afgerond

Door: DitjesenDatjes
10-05-2019

In 2013 besloten Rick Engelkes en zijn vrouw Annemarie uit elkaar te gaan. In 2002 trouwden ze in gemeenschap van goederen. Tien jaar waren ze gelukkig samen: ze kochten een riante villa en kregen twee dochters. Zes jaar geleden spatte dat uit elkaar, maar pas afgelopen maand was de scheiding, die uiteindelijk een vechtscheiding werd, afgerond.

Misstap

Het stel zat al eens eerder in een huwelijkscrisis. Toen ging Rick vreemd met belspelpresentatrice Christine Gerrits. Annemarie vergaf hem de misstap, maar toch liet de affaire sporen na. ,,Het gebrek aan vertrouwen speelde uiteraard een rol. Dat was zeker van invloed. Als er een ander is geweest, is dat nooit goed voor een relatie”, zei Rick tegen Story toen de scheiding bekend werd. De twee konden het gelukkig nog wel goed met elkaar vinden en wilde absoluut geen vechtscheiding. Niet voor zichzelf maar vooral niet voor hun twee dochters. Helaas liep het anders.

Rick wilde blijven wonen in de villa in Aerdenhout, terwijl Annemarie die het liefst wilde verkopen. In eerste instantie leek Rick daarin mee te gaan, maar even later haalde hij de woning toch uit de verkoop. De twee belandde alsnog in een vechtscheiding. Dat werd duidelijk toen ook de vader van Rick, Johan Engelkes, zich ging bemoeien met de scheiding van zijn zoon.

Afwikkeling


Story weet middels officiële documenten dat de afwikkeling van de scheiding pas op 23 april 2019 plaatsvond. Uiteindelijk is Rick de grote winnaar, want in de documenten staat dat Rick in de woning blijft wonen en dat hij een bedrag van 50.000 euro aan Annemarie daarvoor moet geven. Daarna heeft zij geen recht meer op eventuele overwaarde van de woning bij verkoop.

Vertrouwen in de liefde heeft Rick nog steeds, want hij is al even samen met Marie Claire Noorlander, met wie hij niet uitsluit ooit te gaan trouwen.

 

Meer DenD