Scheiding Sylvie en Niclas loopt uit op bittere strijd: ‘Ze eist geld’

Scheiding Sylvie Niclas loopt uit op gevecht om geld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Sylvie Meis en Niclas Castello in hun verklaring nog aangaven ‘met pijn in hun hart’ uit elkaar te gaan, lijken de lieve woorden plaats te hebben gemaakt voor haat. Niclas zou in gesprek met vrienden hebben verteld dat Sylvie geld van hem eist…

In een korte verklaring lieten Sylvie en Niclas onlangs weten te gaan scheiden. ,,Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

Verschillend

De verklaring zorgde bij volgers voor een hoop vraagtekens, want dat ze verschillend zijn moest het koppel al achtergekomen zijn vóór hun huwelijk. En zoveel ‘pijn in het hart’ leek Sylvie ook niet te hebben. Direct nadat de twee de scheiding bekendmaakten vloog ze naar Mexico voor een feestvakantie met vrienden.

Pikant jurkje

Daarna werd ze gespot bij een wedstrijd van de Hamburgse voetbalclub HSV waar ze een wel heel pikant jurkje droeg. Volgens volgers was het duidelijk: Sylvie was alweer op zoek naar de volgende man met een goed gevulde bankrekening. Velen vermoeden dan ook dat er méér achter de breuk met Niclas zit en nu lijkt hij dat ook zelf te bevestigen.

‘Sylvie eist geld’

De kunstenaar, die al ruim drie weken in het deftige Beverly Hills Hotel in Los Angeles verblijft, sprak in een beroemde high-society club openlijk met vrienden over de gespannen relatie met zijn ex-vrouw. Volgens het Duitse Bunte is Niclas boos en ernstig teleurgesteld door het gedrag van Sylvie. Waarom? Sylvie zou geld van hem eisen…

Tags

NICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie