Scheiding van de baan? Maurits en Marilène verhuizen samen naar watervilla

Maurits en Marilene gaan niet scheiden
Door: Charlotte Wijnen
20-12-2021

Geruchten dat prins Maurits en prinses Marilène een huwelijkscrisis zouden hebben en dat het sprookje voorbij zou zijn, gaan al meer dan een jaar rond. Zeker toen bleek dat Marilène al enige tijd niet meer met Maurits onder één dak woont en een appartement kocht met haar zus. Toch lijkt er van een scheiding geen sprake, want binnenkort verhuizen ze samen naar hun prachtige watervilla.

Vorig jaar gingen er al geruchten rond dat de beste tijden van het huwelijk wel zijn geweest. Op terrassen in de omgeving waar het gezin woont, zoemde het dat wanneer de kinderen uit huis zijn de stekker uit het huwelijk getrokken zal worden.

Geruchten over huwelijkscrisis

Ook de wisselende vastgoedportefeuille van het echtpaar hielp niet mee. Het stel woonde jarenlang op dezelfde plek in Amsterdam-Zuid, maar werd twee jaar geleden verkocht. Daarna bleek dat Maurits ingeschreven bleef staan op het oude adres terwijl Marilène op een ander adres werd ingeschreven in Amsterdam.

De geruchten werden hardnekkiger toen bleek dat Marilène met haar zus een appartement van een half miljoen euro had gekocht. Maar dit blijkt anders in elkaar te zitten dan gedacht. Volgens weekblad Story was dat appartement in het verleden van de ouders van Marilène. Het lijkt er dan ook op dat het huis van de ouders voor een relatief lage prijs in de handen is gevallen van de dochters.

Samen verhuizen

Het lijkt er dus op dat de geruchten over een huwelijkscrisis de prullenbak in kunnen. Al helemaal sinds deze zomer, toen bekend werd dat Maurits en Marilène samen een villa van bijna twee miljoen hebben gekocht in Breukeleveen. In het begin van het nieuwe jaar zullen de twee samen naar het prachtige optrekje verhuizen, zo meldt Story.

Bekijk hier de prachtige villa

Meer DenD