SCHEIDING!!!! Vanessa Trump zet Don Jr. aan de kant

Donald Jr.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Einde huwelijk voor Donald Trump jr. Twaalf jaar en vijf kinderen verder zetten Donald Jr. en zijn vrouw Vanessa Haydon er in gezamenlijkheid een punt achter. Waarom? Het werkt even niet meer.

,,We hebben besloten om ieder zijn eigen weg te gaan”, zo staat in de verklaring van de twee. ,,Met respect voor elkaar. We hebben 5 mooie kinderen en zij blijven onze topprioriteit.”

Trump Sr. is overigens ook al met zijn derde huwelijk bezig. Vóór Melania was de Amerikaanse president getrowd met Ivana en daarna met Marla Maple.

De Amerikaanse media gissen naar de oorzaak van de scheiding van Don Jr. en Vanessa, die beiden nu 40 jaar oud zijn en elkaar ontmoetten in 2003 tijdens een modeshow.

Was de koek op of is er meer aan de hand? Op Page Six in The New York Post wordt gesuggereerd dat er huwelijksproblemen waren vanwege ‘Don Jr.’s reizen en controversiele tweets’. De zoon van Trump runt momenteel de zakelijke belangen van zijn vader.

Geruzie over geld gaat er volgens juristen niet komen, omdat de huwelijkse voorwaarden zo goed als zeker zijn vastgelegd bij de start. Ook wordt er gesuggereerd dat Vanessa haar belangen veilig stelt voordat de speciale aanklager Mueller overgaat tot beslaglegging van het Trump-kapitaal.

Veel intimi uit de Trump-entourage verdwijnen. Adviseurs en leden van zijn kabinet vertrekken of worden gedwongen om te gaan. Ook vandaag wordt gespeculeerd dat de nationale veiligheidsadviseur McMaster gevraagd zal worden om te gaan.

 

Tags

DONALD JR.SCHEIDINGTRUMPVANESSA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck