Scheiding voor Shakira en man? ‘Betrapt met andere vrouw’

Gaat Shakira scheiden na affaire man?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Pikante berichten over Shakira en haar echtgenoot Gerard Piqué: de zangeres zou haar man hebben betrapt met een andere vrouw. Volgt er een scheiding?

Shakira en Gerard vormen sinds 2011 een koppel en hebben twee zonen. Hoewel er vaker geruchten zijn geweest over bedrog en een scheiding, bleven ze steeds bij elkaar. Tot nu, want volgens Spaanse media zou het koppel nu toch gaan scheiden.

De druppel

,,Shakira heeft hem betrapt met een ander en ze gaan scheiden”, meldt het Spaanse blad El Periódico. Volgens het blad was Shakira al langer op de hoogte van zijn ontrouw, maar zou deze affaire de druppel voor haar zijn geweest.

Piqué woont naar verluidt al een tijdje in zijn oude woning in Barcelona. Volgens de Spaanse journalist Laura Fa wordt hij daar de afgelopen tijd vaak in nachtclubs gezien. Onder andere in het gezelschap van andere vrouwen.

Teken aan de wand

Onlangs verwijderde Shakira al foto’s van haar en haar man van Instagram, waardoor er al vermoed werd dat er een teken aan de wand was. En dat terwijl ze eerder dit jaar nog vertelde dat zij en Gerard nooit ruzie hebben. En áls ze dan een keer ruzie hadden, dan ging het alleen over haar punctualiteit. ,,De keren dat we ruzie maken, is het omdat ik te laat ben en hij op mij moet wachten”, zei ze onlangs in de podcast Planet Weirdo.

Tags

SCHEIDENSCHEIDINGSHAKIRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck