‘Wesley betaalt 15 miljoen aan Yolanthe’

Wesley
Door: Jos La Grande
14-07-2019

De Turkse media weten het zeker: 15 miljoen euro gaat Wesley aan Yolanthe Cabau betalen om daarmee de echtelijke scheiding af te handelen.

Uiteraard is er geen bevestiging van het bericht, maar in Turkije is kennelijk naar buiten gekomen dat dit de uitkomst is van de onderhandelingen tussen de advocaten van het voormalige droomkoppel.

De voetballer, afkomstig uit Utrecht, en de beeldschone tv-presentatrice zijn uit elkaar, hoewel de laatste weken er toch nog geruchten gingen dat er een verzoeningspoging zou plaatsvinden.

Ensonhaber suggereert dat de Yolanthe €19 miljoen zou hebben gevraagd, maar dat het uiteindelijk €15 miljoen zou zijn geworden.

Inmiddels is Yolanthe Cabau vertrokken naar Las Vegas, waar ze een rolletje krijgt in de show van Hans Klok en kwam Schneijder onlangs minder positief in het nieuws vanwege molest van een auto.

Als het bedrag van €15 miljoen klopt dan is dat een flinke hap uit het vermogen van Schneijder. Het kapitaal dat Wesley bij elkaar heeft gevoetbald wordt geschat op een kleine €40 miljoen.

Turkse media

Meer DenD