‘Scheiding Yolanthe en Wesley gaat door’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn op dit moment ruim 2000 kilometer van elkaar. In plaats van het huwelijk nog proberen te lijmen, nemen ze juist afstand van elkaar. Wesley zit in Amsterdam, waar hij zijn liefdesverdriet kan delen met vrienden. Zijn bijna ex-vrouw is samen met zoontje Xess Xava op Ibiza, waar ze waarschijnlijk geen vakantie gaat vieren maar zaken rondom hun club gaat regelen.

XaXa

In Weekblad Story staan foto’s gedrukt waarop Yolanthe de buggy met Xess Xava voort duwt. Haar gezicht staat verdrietig, maar gelukkig lacht de driejarige jongen nog wel vrolijk. Volgens het weekblad is ze meteen na aankomt naar de echtelijke villa gegaan, die naar verluidt na de scheiding in haar volledige eigendom komt. Voor hun club XaXa geldt dat niet. Op dit moment is XaXa dicht. Alle meubels staan binnen opgestapeld. En dat terwijl het seizoen op Ibiza al lang begonnen is. Vorige week werd bekend dat het koppel de club wil verkopen voor een bedrag van bijna zeven miljoen.

Wesley lijkt een stuk minder daadkrachtig dan Yolanthe, want terwijl zij alles regelt op Ibiza, zat hij samen met vrienden in een Amsterdams restaurant. Story schrijft dat aanwezigen de voetballer steunden door hun duim naar hem omhoog te steken. Die opstekers zal hij misschien wel nodig hebben, want volgens zijn omgeving hoopte Wesley tot voor kort dat het allemaal nog goed zou komen.

 

Tags

CABAUKASBERGENSNEIJDERWESLEYXAXAXESS XAVAYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck