Schokkend: Brad Pitt mishandelde ex-vrouw Angelina Jolie en kinderen

Brad Pitt mishandelde kinderen
Door: Julia Zendman
05-10-2022

Angelina Jolie beweert dat ex-man Brad Pitt haar en haar kinderen mishandelde tijdens een vliegreis in 2016. Een paar dagen na het incident heeft Angelina de scheiding aangevraagd.

De vermeende mishandeling kwam ter sprake in de zaak die loopt over hun gezamenlijke wijnmakerij. De advocaten van Angelina stellen dat de onderhandelingen over de wijnmakerij zijn stukgelopen, omdat Brad wilde dat zij een geheimhoudingsovereenkomst tekent die haar contractueel zou hebben verboden om buiten de rechtbank te spreken over Brads fysieke en emotionele mishandeling van haar en hun kinderen.

Mishandeling

De mishandeling zou hebben plaatsgevonden in een privéjet waarmee Angelina en Brad met hun kinderen van Frankrijk naar Californië vlogen, meldt The New York Times. Volgens Angelina zou Brad de keel van één van de kinderen hebben dichtgeknepen en een ander kind in het gezicht hebben geslagen. Hij zou haar bij haar hoofd hebben gegrepen en haar door elkaar hebben geschud, bier over haar heen hebben gegooid en bier en rode wijn over de kinderen hebben gegoten. Het incident zou zijn onderzocht door federale autoriteiten, maar zij besloten niet tot strafrechtelijke vervolging over te gaan.

Meer DenD