Schokkend: DIT is wat er gebeurde met Charlène in Zuid-Afrika

Charlene zweefde op de rand van de dood in Zuid Afrika
Door: Charlotte Wijnen
23-11-2021

De gezondheid van prinses Charlène lijkt erger gesteld dan in de media wordt gemeld. Volgens Page Six is het zelfs zo erg dat Charlène bijna was overleden. Maar er is meer aan de hand: zo zou de prinses een psychotische decompensatie hebben gehad.

‘Ze ging bijna dood’

Dat de gezondheid van prinses Charlène te wensen overlaat, blijkt wel uit het feit dat ze onlangs is opgenomen in een kliniek om aan te sterken na haar keel-, neus- en oorinfectie die ze eerder dit jaar had. Maar een bron weet aan Page Six te melden dat er in de media positiever over de gezondheid van de 43-jarige Charlène werd gedaan, dan in werkelijkheid het geval zou zijn geweest.

,,We weten niet waarom het paleis bagatelliseerde dat ze bijna doodging in Zuid-Afrika”, aldus de bron. De prinses zou volgens de bron zes maanden geen vast voedsel hebben kunnen eten als gevolg van de operaties die ze moest ondergaan. ,,Ze kon alleen vloeistoffen door een rietje naar binnen krijgen, dus ze is bijna haar halve lichaamsgewicht verloren.”

Psychotische decompensatie

Maar naast de verschillende operaties in verband met haar infectie, zou Charlène op 1 september onder een valse naam in het ziekenhuis zijn opgenomen. In tegenstelling tot het officiële persbericht van het paleis zou dit bezoek aan het ziekenhuis niet in verband zijn gebracht met haar infectie, zo meldt het Franse Voici.

Charlène zou een psychotische decompensatie hebben gehad waarbij ze de controle over zichzelf zou hebben verloren. ,,Ze verwondde haar partner, twee veiligheidsagenten kwamen tussenbeide om haar te kalmeren”, aldus een bron in Voici. ,,De scène was absoluut verschrikkelijk.”

Haar gewaagde punkkapsel zou ook te maken hebben gehad met haar psychotische stoornis. Zo zou ze zichzelf hebben willen verwonden nadat ze de schaar in haar haar zette. Dienstmeisjes zouden Charlène tegen hebben gehouden.

Verslaafd aan slaappillen

Prins Albert zou hierdoor hebben besloten dat Charlène aan de zware medicatie moest en slaappillen moest nemen. Maar hier zou ze verslaafd aan zijn geworden. Het Thanda Private Game Reserve in Zuid-Afrika zou daarom zijn veranderd in een ‘ontgiftingscentrum’. Daar verbleef Charlène de afgelopen tijd.

Momenteel verblijft Charlène in een ontwenningskliniek in Zwitserland om verder te herstellen. Om welke kliniek het gaat, blijft vooralsnog onbekend.

Meer DenD