Schokkend nieuws voor Rob de Nijs

Schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Schokkend nieuws voor Rob de Nijs. Hij heeft te horen gekregen dat Elly Hesseling, zijn eerste vrouw, al twee jaar niet meer leeft.

Rob heeft Elly al bijna veertig jaar niet gesproken, maar vergeten zal hij zijn eerste vrouw nooit. Hij reageert dan ook behoorlijk geschrokken wanneer weekblad Privé hem op de hoogte brengt van haar overlijden.

Schokkend nieuws

,,Elly kon het leven nooit goed aan. In mijn tijd met haar al niet, zonde dat het met haar en ons zo is gelopen”, reageert Rob. Hoewel de twee ex-geliefden elkaar al tientallen jaren niet meer hadden gesproken en Rob zijn verleden met Elly achter zich heeft gelaten, grijpt haar dood hem behoorlijk aan.

Gezondheid

De Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, werd vorig jaar april opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen en longembolieën. Dit werd hem bijna fataal. Begin deze maand liet zijn vrouw Jet weten dat zijn gezondheid weer ‘heel stabiel’ is. ,,Sinds eind december is hij weer thuis, en eigenlijk is hij heel stabiel”, vertelde Jet optimistisch aan De Telegraaf. ,,Die ziekte gaat steeds verder, maar het lijkt nu even rustig. Wat ik nu meemaak, daar had ik toen niet op durven hopen.”

Tags

ROB DE NIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck