Schokkend: Sarah Ferguson ontkent misbruik Andrew

Sarah Ferguson
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel tienduizenden mensen woedend zijn op de Britse prins Andrew, denkt zijn ex-vrouw Sarah Ferguson nog steeds dat hij onschuldig is. Dat zegt ze in een opmerkelijk interview met de Arabische Vogue.

,,Om een geweldige man te zien die zo’n enorme pijn heeft. Hij is de beste man die ik ken. Het is geweldig wat hij allemaal voor Groot-Brittannië heeft gedaan en het is allemaal onzin”, zegt Sarah in het interview over haar ex-man Andrew. Hoewel de twee al 23 jaar uit elkaar zijn, zijn het nog steeds erg goede vrienden van elkaar. Britten schrikken van de uitspraken van Sarah, want ze lijkt alle beschuldigen aan het adres van Andrew te ontkennen.
De prins wordt beschuldigd van het misbruiken van minderjarige meisjes. Daarnaast zou hij goede vrienden zijn geweest met de overleden zakenman Jeffrey Epstein, die meerdere minderjarige en volwassen vrouwen zou hebben gedwongen tot het hebben van seks met hem.

Pijn

De uitspraken over prins Andrew zijn niet de enige opmerkelijke die Sarah in het interview deed. Ze reageerde ook op alle commotie rondom Meghan Markle en prins Harry. Zij liggen herhaaldelijk onder vuur bij de Britse media en hebben nadrukkelijk gevraagd om met rust gelaten te worden. ,,Ik kan met haar meevoelen. Ik geloof dat ze modern en fantastisch is. Ze was al beroemd voor ze lid werd van het koninklijk huis. Ze is geweldig.” Dat ze goed begrijpt wat Meghan Markle meemaakt, dankt ze volgens zichzelf aan haar eigen ervaringen. ,,Ik begrijp de uitdagingen die een lid van de koninklijke familie onder ogen moet zien.” Ze beweert dat precies dezelfde pijn heeft gevoeld als Meghan.

Tags

DOCHTERSMEGHAN MARKLEMISBRUIKPRINS ANDREWPRINS HARRYSARAH FERGUSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck