SCHOKKEND: Video laat zien hoe ex Famke Louise hard slaat

Famke Louise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een vreselijke video is opgedoken van Famke Louise en haar ex-vriend Tim. Famke deed in haar documentaire de schokkende onthulling dat zij jarenlang bijna dagelijks mishandeld werd door haar toenmalige vriend. Op de video is te zien hoe Famke een harde klap in haar gezicht krijgt van een agressieve Tim.

De nieuwe documentaire over zangeres Famke Louise laat haar van een hele kwetsbare kant zien. Famke doet een boekje open over haar slechte relatie met Tim van Teunenbroek. Zij onthult dat hij haar bijna dagelijks mentaal en fysiek mishandelde. ,,Het gebeurde bijna dagelijks dat hij me sloeg,” onthult Famke.

,,Zo erg dat hij me op de grond sloeg en dan op me in ging trappen. Met volle kracht in mijn buik en op mijn rug. Er lag soms zelfs bloed op de grond, dan was er een tand door mijn lip gegaan.”

Ziekenhuis

Het geweld ging zo ver dat Famke met een gat in haar hoofd naar het ziekenhuis moest. ,,Hij heeft me zo hard aangepakt op een dag dat ik een gat in mijn hoofd had,” vertelt Famke. Aangezien de twee hun hele leven vastlegden op camera, bedacht Tim volgens Famke een list om de verwonding van zich af te schuiven.

,,En toen zei hij: ‘Je pakt nu je camera erbij en je gaat filmen en zegt dat je met je hoofd tegen een kast aan bent gevallen. We gaan naar de eerste hulp.”

Lees hier het hele verhaal:

Famke Louise: ‘Mijn ex sloeg me bijna dagelijks’

Video

Een heftige video is opgedoken uit de tijd dat Famke en Tim nog bij elkaar waren. Het stel stond bekend om hun ‘prankvideo’s’, zij namen video’s op waarin ze elkaar of anderen in de maling nomen.

In een oude video is te zien hoe Famke haar ex Tim in de maling neemt. Als hij op Valentijnsdag een romantisch gebaar voor haar maakt (en filmt..) vertelt zij hem dat zij een SOA heeft. Dit zorgt voor een woede aanval bij Tim, die haar zonder enige twijfel een keiharde mep tegen haar hoofd geeft.

Famke oogt doodsbang en probeert Tim uit te leggen dat het echt om een grap gaat. Iets wat er bij hem absoluut niet in gaat.

Beeld: YouTube

Tags

FAMKE LOUISESCHOKKENDSLAANTIM TEUNENBROEKVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck