Schokkende beelden van ernstig zieke Céline Dion

Schokkende beelden van Celine Dion
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn schokkende beelden van de ernstig zieke Céline Dion vrijgegeven. De beelden maken veel los op social media. ,,Dit zijn zeer aangrijpende beelden.”

In het filmpje is te zien hoe het hele lichaam van Céline verkrampt. De zangeres lijdt aan het stiff-person-syndroom, dat onder meer stijfheid en spasmes in de spieren veroorzaakt.

Aangrijpend

,,Zangeres Céline Dion heeft beelden laten vrijgeven van haar huidige gezondheidstoestand. Dapper om te delen, maar een waarschuwing is geboden: dit zijn zeer aangrijpende beelden”, luidt het op X bij de beelden.

Pijn

In het filmpje is te zien dat Céline bij is, maar niks kan doen. ,,We zijn hier bij je. Probeer kalm te blijven, Céline”, zegt iemand van haar team tegen haar. ,,Het is oké, je hebt je hele team hier. We zijn allemaal bij je. Het komt allemaal goed.”

Céline kan niet praten, maar heeft duidelijk pijn. Ze begint te huilen. ,,Heb je pijn? Knijp in mijn hand als je pijn hebt”, wordt er vervolgens gezegd.

Door merg en been

De beelden gaan door merg en been en maken veel los op social media. ,,Ach, wat naar. Je hele lichaam in een langdurige kramp… Iedereen weet hoe zeer het al doet als er kramp in je kuit schiet, niet voor te stellen dit. Ze heeft lieve mensen om zich heen gelukkig. Maar toch, wat eenzaam”, schrijft iemand op X. ,,Ze heeft er zelfs ribben door gebroken. Het is echt vreselijk. Je wenst het niemand toe”, reageert een ander.

Documentaire

Sinds 25 juni is de documentaire I Am: Céline Dion te zien op Amazon Prime. De documentaire gaat over het leven en de carrière van de superster, maar heeft vooral aandacht voor haar strijd tegen haar neurologische ziekte. Céline vertelt onder meer over de medicatie die ze nodig heeft om de ziekte onder controle te krijgen. ,,Ik nam de medicijnen omdat ik moest kunnen lopen. Ik moest kunnen slikken. Ik had ze nodig om te functioneren. Nog 1 pil, nog 2 nog 5. Te veel pillen. The show must go on.”

Tags

CELINE DION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck