Schokkende details over operatie Kate Middleton: ‘Werd in coma gebracht’

Kate Middleton ligt in coma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn schokkende details naar buiten gekomen over de operatie die Kate Middleton heeft ondergaan. Volgens Spaanse media zou ze in een kunstmatige coma zijn gebracht.

Kate Middleton is momenteel aan het herstellen van haar buikoperatie. Het is niet bekendgemaakt wat voor operatie Kate heeft ondergaan, alleen dat het niet kankergerelateerd is. Nadat insiders vorige week onthulden dat de baarmoeder van Kate is verwijderd, komt het Spaanse Caras nu met meer schokkende details over de operatie.

Schokkende details

Volgens een bron, die verbonden zou zijn aan het Britse koningshuis, werd Kate vanwege complicaties in een kunstmatige coma gebracht. Of deze informatie klopt is niet bevestigd. Wel maakte Kensington Palace via een officieel statement bekend dat de operatie van Kate succesvol is verlopen. Na ontslag uit het ziekenhuis wordt verwacht dat Kate thuis in Windsor zal herstellen. Naar verwachting moet Kate nog minstens twee maanden revalideren.

The London Clinic

Kate werd geopereerd in The London Clinic, een van de grootste privé-ziekenhuizen van Engeland. The London Clinic biedt de modernste operatie- en behandelmethoden aan en zelfs de service staat als uitmuntend bekend. Zo is er een chef-kok die luxe maaltijden klaarmaakt met de allerbeste ingrediënten.

Koning Charles

Koning Charles meldde zich afgelopen vrijdag in hetzelfde ziekenhuis. Voordat hij onder het mes ging, zou hij eerst zijn schoondochter een bezoekje hebben gebracht. Charles werd geopereerd aan een vergrote prostaat. De aandoening is goedaardig. ,,Zijne Majesteit wil iedereen bedanken die de afgelopen week zijn beste wensen heeft overgebracht en is verheugd te horen dat zijn diagnose een positieve invloed heeft op het bewustzijn van de volksgezondheid”, liet Buckingham Palace vrijdagochtend weten.

Tags

KATE MIDDLETON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck