Schokkende verhalen over ex-vriend Anna Nooshin

Schokkende verhalen over ex Anna Nooshin
Door: Charlotte Wijnen
22-06-2022

Anna Nooshin maakte gisteren bekend dat zij en haar verloofde Nassim Zeta na vier jaar uit elkaar zijn. Waarom de relatie verbroken is wordt niet duidelijk, maar inmiddels gaan er wel schokkende verhalen over Nassim rond…

Voormalige medewerkers van Nassim Zeta zijn uit de school geklapt nadat Anna Nooshin bekend heeft gemaakt dat ze uit elkaar zijn. ,,De oud-medewerkers geven aan bang te zijn voor Nassim want ze hebben namelijk een contract moeten ondertekenen dat ze geen contact op zouden nemen met de media”, meldt Juicechannel op Instagram.

‘Meerdere keren vreemdgegaan’

Toch hebben ze nu contact opgenomen met het kanaal. ,,Volgens een oud-medewerker is Nassim meerdere keren betrapt door Anna op vreemdgaan. Nassim is ook vreemdgegaan met een collega en zij is uiteindelijk zwanger van hem geworden. Hij heeft haar toen onder druk gezet en zij heeft het uiteindelijk weg laten halen.”

Een schokkend verhaal, waar Anna volgens de medewerker van op de hoogte was. Zij en Nassim zouden in die tijd even uit elkaar zijn geweest.

‘Bodyguard’ en offline gegaan op social media

Maar ook op zakelijk vlak zou Nassim voor wat problemen hebben gezorgd. ,,Er stonden volgens de oud-medewerkers altijd wel mensen voor hem bij de ingang”, schrijft Juicechannel. ,,Hij heeft ook twee compagnons uitgekocht omdat ze erachter kwamen dat hij fraudeerde.”

Sindsdien zou Nassim met een ‘bodyguard’ rondlopen en is hij offline gegaan op social media. Zijn laatste post op Instagram plaatste hij in maart 2020.

Meer DenD