Schoondochter Linda de Mol verbreekt stilzwijgen: ‘We steunen haar en Jeroen’

Schoondochter neemt het op voor Linda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zouden buiten het oog van de buitenwereld aan hun relatie werken. Niemand rond de familie De Mol laat zich hierover uit, maar Chelsey Weimar, de vriendin van Julian Vahle, doet dat nu wel.

Linda verbrak vorig jaar de relatie met Jeroen na de BOOS-aflevering over The Voice of Holland. De presentatrice kreeg eerst veel steun, tot ze samen met Jeroen in Parijs gespot werd. Linda zei dat ze ‘iets uit te zoeken heeft’ met Jeroen, iets wat veel mensen niet begrijpen.

Steun voor Linda en Jeroen

Niemand rond de familie De Mol laat zich uit over een vermeende liefdeshereniging tussen Linda en Jeroen, tot nu. Chelsey, de schoondochter van Linda, laat weten dat ze voor de volle honderd procent achter Linda staat. En dat geldt ook voor de rest van de familie. ,,Als familie zijn we er voor Linda!”, zegt Chelsey in gesprek met weekblad Story. ,,En voor Jeroen. Dat doet familie als het moeilijk wordt. Dan ben je er voor elkaar!”

‘Zijn er voor Jeroen’

Hoe Julian over de situatie denkt houdt Chelsey in het midden. Wel laat ze doorschemeren dat hij Jeroen, die meer dan vijftien jaar zijn stiefvader is geweest, niet laat vallen. ,,Dat is aan Julian om daar over te praten. Dat ga ik niet doen. Maar we zijn er voor hem. Dat kan ik wel zeggen.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck